XOXO-Girlang

DSC_3915-Redigera-2

Nej, jag är inte riktigt redo med något julpyssel ännu… Men snart :) Repriserna av gamla julprogram går varma på diverse Play funktioner. Jag älskar ju hela stämningen, julmusiken i bakgrunden, tända ljus och massa inspiration. Så himla härligt!

Men innan alla juldekorationer tar över så fixade jag en liten nya mobil/girlang till lilltjejen. Kan  ju med fördel användas till kalas eller finmiddagen! Det är ju ändå guldglittriga 😉 Jag ritade upp en egen design så vill ni göra en likadan så finns filen att ladda ner längre ner i inlägget.

girlang 1

Jag har skaffat mig ett riktigt bra papper till min skrivare. Ett sånt som är perfekt tjockt för alla pysselprojekt men ändå inte tokdyrt. Jag har fått nyfunnen respekt för att köpa papper som är av samma märke som skrivaren. Det blir konstigt nog stor skillnad på utskrifterna.

XOXO gold

Material:

  • Spara ner filen HÄR
  • Lite tjockare papper till skrivaren
  • Garn
  • Sax och lim/tejp

Så gör du:

  • Skriv ut så många papper du vill ha
  • Vik över dem över ett garn och limma med limstift eller dubbelhäftande tejp.
  • Klart!

Hoppas någon tycker det är kul att testa göra en egen :)

DSC_3929

GLAD ONSDAG!

One thought on “XOXO-Girlang

Comments are closed.