JULDISK

DSC_1385-Redigera

Här kommer en favorit från förr. Det är faktiskt ett par år sedan jag gjorde dessa, men det är ju så attans bra idé att jag nog ska ta och göra mig ett par stycken till. Jag älskar ju att pyssla disktrasor just eftersom det alltid kommer till användning så det är kanske inte helt överraskande att jag även vill ha juliga trasor :)

Material:

  • Wettexdukar utan tryck på (brukar finnas på ICA eller Ekohallen om man bor i Borås)
  • Textilpennor, mina kommer från Creativ Company

Jag ritar ut motivet med hjälp av mallar eller på frihand. Känner jag mig osäker är det bra med lite blyertspenna först. Det går såklart också att trycka med potatis och textilfärg också, som jag gjorde för inte så längesen. När färgen har torkat så fixerar du lätt dem i ugnen. 150 grader i ca 10 min. Hoppas ni testar, världens bästa barnpysseltips!

DSC_1389 DSC_1382

GLAD TORSDAG!