Baby skor

DSC_3666-Redigera

Jag hittade DENNA guide på bebis skor som ser ut som mini Toms och var bara tvungen att testa själv. Ibland hittar man fantastiska gör-det-själv projekt på internet som man själv vill testa att göra men sedan visade det sig att instruktionerna var helt omöjliga och projektet slutade med att se ut som en en tappad tårta. Händer mig allt för ofta! Eller att jag inte förstår hur jag ska göra och ger upp efter tålamodet slått i botten. För er som känner igen er så kan jag trösta med att så var det absolut inte när det kom till dessa skorna. Det är en riktigt bra instruktion och med bra mönster. Jag är så tacksam över att Leisha delat med sig med en sån bra instruktion. Dessutom är mönstret till basstorleken gratis!

DSC_3662

DSC_3675

Du behöver:

  • Tyg. Ett till utsidan av skon och ett till foder. Eller använd samma till båda som jag gjorde. Jag använde också en vaxduk till sulan av skor för att få en lite anti-halk effekt.
  • Dubbelsidigt mellanlägg för att “limma limma” ihop delarna med.
  • Resårband
  • Mönstret som du hittar gratis HÄR. Jag köpte alla storlekarna efter jag såg instruktionen och är ganska säker på att jag kommer sy många par :) Väldigt prisvärt.

DSC_3653

Hoppas ni testar detta, perfekt till små fötter, vare sig det är dina egna barn eller den perfekta presenten :)

GLAD TISDAG!
Johanna